ΠΕΥΚΑ μονοκατοικία 313 τ..." />

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία 313 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Μονοκατοικία 313 τ.μ.

Θεσσαλονίκη, Πεύκα: Πωλείται ανακαινισμένη διαμπερής γωνιακή Μονοκατοικία 313τ.μ. σε 580τ.μ. οικόπεδο πολυτελείας, προσόψεως 3 επιπέδων με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 κουζίνες, 2 σαλόνια, Κήπο, αποθήκη, 3 μπάνια και 1 WC. Είναι κατασκευασμένη το 1991 και διαθέτει ωραία θέα, συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, 3 θέσεις στάθμευσης, ενεργειακή κλάση A+, δάπεδα από πλακάκι & ξύλο, τζάκι, τέντες, ηλιακό θερμοσίφωνα, playroom. Είναι ιδανική για οικογένειες και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 560.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #32307

ΠΕΥΚΑ μονοκατοικία 313 τ.μ., ημιυπογείου - ισογείου - 1ου, 4 υ/δ (το 1 master), κατασκευή '91, 3 μπάνια, 1 wc, σε οικόπεδο 580 τ.μ., αυτόνομη θέρμανση, τέντες, απεριόριστη θέα, ανοικτό πάρκινγκ, ελεύθερη, άριστη κατάσταση, ΠΕΥΚΑ (ΡΕΤΖΙΚΙ) Πωλείται μονοκατοικία 3 επιπέδων 313 τ. μ. σε οικόπεδο 580 τ. μ. κατασκευής 1991 με περίφραξη γύρω-γύρω και θέα όλο τον οικισμό και το Σέιχ-Σου. Το ημιυπόγειο αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, WC και τραπεζαρία με τζάκι και μπιλιάρδο. Επίσης διαθέτει πολλούς βοηθητικούς-αποθηκευτικούς χώρους. Το ισόγειο διαθέτει μεγάλο σαλόνι με τζάκι, μπαράκι, καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο και 1 υπνοδωμάτιο. Ο 1ος όροφος διαθέτει 2 υπνοδωμάτια με ευρύχωρες εντοιχισμένες ντουλάπες και βιβλιοθήκες με εξωτερικό μπάνιο και 1 υπνοδωμάτιο με εσωτερικό μπάνιο και 2 εντοιχισμένες μεγάλες ντουλάπες. Και τα 3 υπνοδωμάτια έχουν πρόσβαση σε μεγάλα μπαλκόνια. Επίσης υπάρχει 1 δωμάτιο με βιβλιοθήκη και 1 μικρό δωμάτιο για πλυντήριο ρούχων και στεγνωτήριο. Τα εξωτερικά κουφώματα είναι ξύλινα μάρκας RECKENDREES γερμανικής προέλευσης αρίστης ποιότητας. Τα εσωτερικά κουφώματα είναι επίσης ξύλινα αρίστης ποιότητας όπως επίσης και η εσωτερική σκάλα. Η κατοικία διαθέτει λέβητα πετρελαίου, boiler και κάθε όροφος έχει δικό του θερμοστάτη. Στην στέγη υπάρχει εγκατεστημένη μονάδα φωτοβολταϊκών που παρέχει σταθερό εισόδημα. Ο προσανατολισμός της κατοικίας είναι ανατολικομεσημβρινός. Διαθέτει εξωτερική θερμοπρόσοψη. Υπάρχει πάρκινγκ χωρητικότητας τριών αμαξιών. Περιμετρικά υπάρχει κήπος με γκαζόν, μπαχτσές και πέτρινη ψησταριά με αποθηκευτικούς χώρους. 



Η αναγραφόμενη διεύθυνση δεν είναι η πραγματική αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο σημειώστε τον κωδικό του ακινήτου και Επικοινωνήστε άμεσα με τον Υπεύθυνο επικοινωνίας για τη συγκεκριμένη αγγελία: Μπιζιόγλης Γιώργος Τηλ 2316007921. κιν. 6931000151 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ. Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με E-MAIL και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε.

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Anyhome
Anyhome
Μεσιτικό Γραφείο
  • anyhome2013@gmail.com
  • +30 2316 007921
  • +30 6980 000112
  • Κωνσταντινουπόλεως 63, Θεσσαλονίκη, 546 41

Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικες σας ανάγκες.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα