ΠΩΛΕΙΤΑΙ Επιχείρηση 80 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Επιχείρηση 80 τ.μ.

Θεσσαλονίκη, Πολίχνη: Πωλείται πλήρως ανακαινισμένο διαμπερές Επιχείρηση 80τ.μ. προσόψεως σε ισόγειο με ατομική θέρμανση ρεύματος. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, 1 κουζίνα, εξωτερική αποθήκη και 2 WC. Είναι πλήρως επιπλωμένο, εξοπλισμένο, με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένο το 1988, βαμμένο και διαθέτει κλιματισμό, δάπεδα από πλακάκι, τέντες, συναγερμό.. Τιμή 58.999€ | Κωδικός Ακινήτου: #55242

Έτοιμη το 2023 στημένη επιχείρηση εστίασης γρήγορου φαγητού (όχι το ακίνητο), με όλο τον εξοπλισμό. Σε κεντρικό σημείο. Διαθέτει: 2 wc(1 έτοιμο και 1 όχι τελειωμένο που προσωρινά χρησιμοποιείται ως αποθήκη, χώρο με τραπεζοκαθίσματα μέσα με 2 πολύ μεγάλα τραπέζια των 15 ατόμων & έξω άλλα 4 χωρητικότητας 16 ατόμων,  αλλά & Delivery. 80 τ.μ. Το ακίνητο  που στεγάζεται το κατάστημα είναι κατασκευής 1988 και είναι πλήρως ανακαινισμένο το 2022 ,έχει χαμηλό ενοίκιο 460€ (κατόπιν συζήτησης) & με 6 μισθώματα δώρο. Υπάρχει άφθονος αποθηκευτικός χώρος εξωτερικός στο πίσω μέρος του ακινήτου με σκάλα. Υπάρχει το ενδεχόμενο μεγαλύτερου αποθηκευτικού χώρου σε υπόγεια αποθήκη με χωριστό μίσθιο. Είναι μέλος αλυσίδας γρήγορου φαγητού, η οποία λειτουργεί άριστα & πετυχημένα στο χώρο της εστίασης περίπου 20 χρόνια στην Ευρώπη & αρκετά χρόνια & στην Ελλάδα & κατέχει την μεγαλύτερη μερίδα στην προτίμηση των καταναλωτών. Παραχωρείται είτε με Franchise, είτε χωρίς, αλλά με όλη την τεχνογνωσία. Αν κάποιος θέλει να το πάρει ως Franchise και να διατηρήσει όλη την καθοδήγηση και τους όρους του Franchise η τιμή είναι επιπλέον 25000€. Δεν υπάρχει η δυνατότητα πρόσθεσης ή αφαίρεσης εξοπλισμού. Διαθέτει: 1 κλιματιστικό στο χώρο, συναγερμό, τριφασικό ρεύμα, ράμπα εκφόρτωσης & τέντα. Είναι εν λειτουργία & κάνει τζίρο περίπου 28.000-39.000€/μήνα (σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες). Πωλείται όπως φαίνεται στις φωτογραφίες & λειτουργεί από την επόμενη μέρα. Παρέχεται πλήρης καθοδήγηση από τους ιδιοκτήτες & παρέχονται & τα παρακάτω:

-Άδεια καταστήματος (έτοιμη για μεταβίβαση).

-Καινούριος εξοπλισμός & συσκευές.

-Καινούρια εγκατάσταση φουγάρου.

-Καινούριες τουαλέτες.

-Εκμάθηση από τις πλατφόρμες διανομών & συμβουλές για επιτυχημένο Branding.

Διαθέτουμε 32 φωτογραφίες. Τηλεφωνήστε μας για να σας στείλουμε στο mail σας το link της αγγελίας για να δείτε όλες τις φωτογραφίες. Το στίγμα στο χάρτη δε δείχνει το ακριβές σημείο του ακινήτου. Η υπόδειξη δεν έχει χρέωση. Τηλ.: 6974528680. Κωδικός: 55242.  



Η αναγραφόμενη διεύθυνση δεν είναι η πραγματική αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο σημειώστε τον κωδικό του ακινήτου και Επικοινωνήστε άμεσα με τον Υπεύθυνο επικοινωνίας για τη συγκεκριμένη αγγελία: Χατζηαθανασίου Κώστα Τηλ 2316007921. κιν. 6974528680 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ. Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με E-MAIL και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε. Η Anyhome σε συνεργασία με μεγάλη τράπεζα σας δίνει την δυνατότητα έκδοσης στεγαστικού δανείου. Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιολογητικά καλέστε μας να κανονίσουμε ραντεβού.

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Anyhome
Anyhome
Μεσιτικό Γραφείο
  • anyhome2013@gmail.com
  • +30 2316 007921
  • +30 6980 000112
  • Κωνσταντινουπόλεως 63, Θεσσαλονίκη, 546 41

Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικες σας ανάγκες.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα