ΠΩΛΕΙΤΑΙ Συγκρότημα διαμερισμάτων 350 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Συγκρότημα διαμερισμάτων 350 τ.μ.

Θεσσαλονίκη, Ελευθέριο-Κορδελιό: Πωλείται πλήρως ανακαινισμένο διαμπερές Συγκρότημα διαμερισμάτων 350τ.μ. προσόψεως σε ισόγειο 3 επιπέδων με ατομική θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 10 υπνοδωμάτια, 1 σαλονοκουζίνα, 5 κουζίνες, 5 σαλόνια και 5 μπάνια. Είναι με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένο το 1965 και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, κλιματισμό, δάπεδα από μάρμαρο & πλακάκι, τζάκι, νυχτερινό ρεύμα, σίτες, συναγερμό, ηλιακό θερμοσίφωνα.Επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 230.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #57988

✅️ΠΩΛΕΊΤΑΙ ΤΡΙΌΡΟΦΗ ΜΕΖΟΝΈΤΑ ΚΑΙ ΔΎΟ ΔΙΑΜΕΡΊΣΜΑΤΑ ΈΞΤΡΑ ΣΤΗΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΉ ΌΨΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΊΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΆ ΕΊΝΑΙ
5 ΔΙΑΜΕΡΊΣΜΑΤΑ

✅️ΟΛΌΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΤΊΡΙΟ ΈΧΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΜΒΑΔΟ 350Τ.Μ.


✅️Αποτελείται συνολικά από 5 διαμερίσματα μία τριόροφη μεζονέτα και δύο διαμερίσματα στην μπροστινή όψη του κτιρίου φαίνονται στις φωτογραφίες.
✅️Στην μεζονέτα έχει γίνει πρόσφατη πλήρης ανακαίνιση σε όλους τους τομείς του υδραυλικά,ηλεκτρολογικά,μπάνια,κουζίνες δάπεδο,πόρτες, τα πάντα όλα φαίνονται στις φωτογραφίες και είναι σε άριστη κατάσταση.
✅️6 υπνοδωμάτια - 3 κουζίνες - 3 σαλόνια -
3 μπάνια - 3 αποθήκες έχει η τριόροφη μεζονέτα και τα 2 διαμερίσματα μπροστά έχουν συνολικά
4 υπνοδωμάτια - 2 μπάνια - 2 κουζίνες -
2 σαλόνια..
✅️Είναι κατάλληλο για επένδυση.
✅️Θέρμανση πετρέλαιο,θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων,ηλιακός θερμοσίφωνας,δάπεδο μάρμαρο,πλακάκι,ξύλο, εσωτερικές σκάλες μαρμάρινες,τζάκι,ηλεκτρική τέντα,a/c παντού,smart συσκευές γενικά η μεζονέτα είναι με φουλ εξοπλισμό και ο κάθε όροφος είναι εξοπλισμένος με ηλεκτρικές συσκευές και επιπλομένες έτοιμες για να μείνει οικογένεια!
✅️Πληρούν όλες τις προδιαγραφές να ζήσουν 3 οικογένειες άνετα στην τριόροφη μεζονέτα με τον κάθε όροφο να έχει τα πάντα!!!
✅️Εξωτερικά έχει επένδυση με γνήσια πέτρα το σπίτι και στην πίσω πλευρά του κτιρίου έχει γίνει θερμομόνωση επίσης όλο είναι εξοπλισμένο απο κάμερες,συναγερμό,πόρτες ασφαλείας,αισθητήρες ανίχνευσης με προβολείς κτλπ.
✅️Θέα από παντού έχει δροσιά πολύ λόγο βορειοανατολικού προσανατολισμού και δέντρων γύρω του πράσινο και ανοιχτοσιά σε πολύ ήσυχη τοποθεσία!
✅️Στην μπροστινή πλευρά της μεζονέτας βλέπουμε δύο διαμερίσματα δυάρια όπου μπορούν να μείνουν 2 οικογένειες.άνετα διαθέτουν θέρμανση πετρελαίου,θέσεις πάρκινγκ μπροστά στα σπίτια,δάπεδο πλακάκι,2υπνοδωμάτια,σαλόνικουζίνα,μπάνιο,
μπαλκόνια μεγάλα,κουφώματα αλουμινίου,σίτες,πορτες ασφαλείας κ.α.



Η αναγραφόμενη διεύθυνση δεν είναι η πραγματική αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο σημειώστε τον κωδικό του ακινήτου και Επικοινωνήστε άμεσα με τον Υπεύθυνο επικοινωνίας για τη συγκεκριμένη αγγελία: Μπιζιόγλης Γιώργος Τηλ 2316007921. κιν. 6931000151 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ. Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με E-MAIL και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε.

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Anyhome
Anyhome
Μεσιτικό Γραφείο
  • anyhome2013@gmail.com
  • +30 2316 007921
  • +30 6980 000112
  • Κωνσταντινουπόλεως 63, Θεσσαλονίκη, 546 41

Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικες σας ανάγκες.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα