ΠΩΛΕΙΤΑΙ Μεζονέτα 257 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Μεζονέτα 257 τ.μ.

Θεσσαλονίκη, Πεύκα: Πωλείται γωνιακή Μεζονέτα 257τ.μ. πολυτελείας, προσόψεως σε ισόγειο 3 επιπέδων με ατομική θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια εκ των οποίων τα 1 είναι master, 2 σαλονοκουζίνες, Κήπο, εσωτερική αποθήκη, 2 μπάνια και 1 WC. Είναι μερικώς επιπλωμένη, με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένη το 2004, βαμμένη και διαθέτει θεα στην πόλη, εσωτερικό ασανσέρ, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα, εξωτερική θέση στάθμευσης, δάπεδα από πλακάκι & ξύλο, τζάκι, τέντες, σίτες, συναγερμό, καλωδιακή τηλεόραση. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:
Ισόγειο: Περίπου 96 τ.μ. 2 δωμάτια, αποθήκη, τεράστια σαλοκουζίνα, μπάνιο & τζάκι.
1ος όροφος: Περίπου 80 τ.μ. Σαλοκουζίνα, wc & τζάκι.
2ος όροφος: Περίπου 75 τ.μ. Μπάνιο με μπανιέρα, 3 δωμάτια, εκ των οποίων το 1 είναι master bedroom με βεστιάριο & δικό του μπάνιο με πρόβλεψη για ντουζιέρα).
. Τιμή 539.999€ | Κωδικός Ακινήτου: #58496

Μεζονέτα 250 τ.μ. σε 3 επίπεδα με ατομικό εσωτερικό ασανσέρ. Γωνιακή, διαμπερής & 3 όψεων. Ισόγειο: Περίπου 96 τ.μ. 2 δωμάτια, αποθήκη, τεράστια σαλοκουζίνα, μπάνιο & τζάκι. Από την πίσω μεριά φαίνεται σαν υπόγειο & από μπροστά σαν ισόγειο.

1ος όροφος: Περίπου 80 τ.μ. Σαλοκουζίνα, wc & τζάκι. Από την πίσω μεριά φαίνεται σαν ισόγειο & από την μπροστινή σαν 1ος.

2ος όροφος: Περίπου 75 τ.μ. Μπάνιο με μπανιέρα, 3 δωμάτια, εκ των οποίων το 1 είναι master bedroom με βεστιάριο & δικό του μπάνιο με πρόβλεψη για ντουζιέρα).

Διαθέτει: συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, δάπεδα με πλακάκι & πολύ καλό δρύινο ξύλο, θωρακισμένη πόρτα επενδυμένη με ξύλο, ατομική θέρμανση πετρελαίου & συναγερμό. Διαθέτει πίσω αυλή & μπροστινή αυλή όπου μπορεί να παρκάρει 1 μεγάλο αυτοκίνητο & μοτοσυκλέτες, καθώς έχει συρόμενη πόρτα. Υπάρχουν αυτόνομα μπαλκόνια σε κάθε δωμάτιο & κάθε μπαλκόνι διαθέτει μεγάλο διάφανο στέγαστρο. Έχει γίνει εξωτερική επένδυση με ακριβή & ποιοτική πέτρα. Φτιάχτηκε με υπεράριστα & ακριβά υλικά καθώς προοριζόταν για άτομο της οικογενείας, το οποίο τελικά έφυγε στο εξωτερικό & έτσι δεν κατοικήθηκε ποτέ! Υπάρχει στο ισόγειο ξεχωριστό λεβητοστάσιο με τον καυστήρα πετρελαίου & αρκετό αποθηκευτικό χώρο. Έχει γίνει αίτηση στην εταιρία παροχής φυσικού αερίου & σύντομα θα σκαφτεί η περιοχή, ώστε να υπάρχει & παροχή φυσικού αερίου (αν το προτιμάει κάποιος). Υπάρχει προεγκατάσταση & έτοιμες σωληνώσεις για κλιματισμό (δεν είναι τοποθετημένος). Έχει αποχέτευση & όχι βόθρο. Υπάρχουν καλές πλισέ σίτες σε μερικά κουφώματα του ισογείου. Είναι πλήρως τακτοποιημένο & έχει γίνει αλλαγή χρήσης του ισογείου ορόφου που κόστισε 16.000€ & πλέον φαίνεται ως σπίτι. Διαθέτει ποσοστό επί του οικοπέδου & του αέρα. Το μπάνιο & η κουζίνα του ισογείου έχουν ολοκληρωθεί & είναι άμεσα κατοικίσημος ο όροφος. Τα έπιπλα της κουζίνας του μεσαίου ορόφου δεν έχουν τοποθετηθεί & θα το κάνει ο αγοραστής ανάλογα με τις προτιμήσεις του (με δικά του έξοδα). Από τα 4 μπάνια του σπιτιού, μόνο 1 είναι ολοκληρωμένο & είναι αγορασμένες οι λεκάνες για τα 3 άλλα μπάνια, οι οποίες είναι ποιοτικές & μάρκας Villeroy Boch. Στο ισόγειο υπάρχουν ολοκαίνουριες inox αχρησιμοποιήτες Γερμανικές ηλεκτρικές συσκευές. Αν ζητηθεί να παραμείνει η επίπλωση του ισογείου ορόφου, μπορεί να συζητηθεί. Διαθέτει ηλεκτρικά στόρια στα περισσότερα παράθυρα.Έχει τριφασικό ρεύμα. Στον μεσαίο όροφο έχουν τοποθετηθεί στην εσωτερική πλευρά από τα παράθυρα ποιοτικά στοράκια. Διαθέτουμε 120 φωτογραφίες. Τηλεφωνήστε μας για να σας στείλουμε στο mail σας το link της αγγελίας για να δείτε όλες τις φωτογραφίες. Το στίγμα στο χάρτη δε δείχνει το ακριβές σημείο του ακινήτου. Η υποδειξη δεν έχει χρέωση. Εύκολες οι υποδείξεις, καθώς διαθέτουμε κλειδιά. Τηλ.: 6974528680. Κωδικός: 58496.



Η αναγραφόμενη διεύθυνση δεν είναι η πραγματική αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο σημειώστε τον κωδικό του ακινήτου και Επικοινωνήστε άμεσα με τον Υπεύθυνο επικοινωνίας για τη συγκεκριμένη αγγελία: Χατζηαθανασίου Κώστα Τηλ 2316007921. κιν. 6974528680 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ. Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με E-MAIL και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε. Η Anyhome σε συνεργασία με μεγάλη τράπεζα σας δίνει την δυνατότητα έκδοσης στεγαστικού δανείου. Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιολογητικά καλέστε μας να κανονίσουμε ραντεβού.

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Anyhome
Anyhome
Μεσιτικό Γραφείο
  • anyhome2013@gmail.com
  • +30 2316 007921
  • +30 6980 000112
  • Κωνσταντινουπόλεως 63, Θεσσαλονίκη, 546 41

Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικες σας ανάγκες.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα