ΠΩΛΕΙΤΑΙ Διαμέρισμα 75 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Διαμέρισμα 75 τ.μ.

Μηχανιώνα, Νέα Μηχανιώνα: Πωλείται ανακαινισμένο Διαμέρισμα 75τ.μ. προσόψεως στον 3ο όροφο με ασανσέρ με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 σαλονοκουζίνα, αποθήκη και μπάνιο. Είναι κατασκευασμένο το 2008 και διαθέτει θέα στη θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα, 2 εξωτερικές (καλυμμένες) θέσεις στάθμευσης, δάπεδα από πλακάκι, τέντες, σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα.. Τιμή 135.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #58626

Πωλείται διαμέρισμα ρετιρέ στην Νέα Μηχανιώνα 3ος όροφος με ασανσέρ, 75τμ 2δωμάτια σαλοκουζίνα μπάνιο, διαμπερές με 2 μπαλκόνια μπρος πίσω με τέντες και ζελατίνες. Έχει απεριόριστη και φανταστική θέα στην θάλασσα , κεραμοσκεπή, ηλιακό, 2 θέσεις πάρκινγκ 6 και 12 τμ , η μία είναι μέσα στην πυλωτή και η άλλη έξω, έχει αποθήκη στο υπόγειο 15 τμ πόρτα ασφαλείας ,κάμερα ασφαλείας στην είσοδο της οικοδομής. Επίσης έχει υποδοχή για τζάκι, κεντρική θέρμανση πετρελαίου αλλά υπάρχει και αέριο στην οικοδομή ,συνθετικά κουφώματα με σίτες και είναι κοντά σε στάσεις αστικών λεωφορείων με τακτική συγκοινωνία για Θεσσαλονίκη και κοντινές παραλίες για μπάνιο. Στην περιοχή υπάρχει Κέντρο Υγείας, Σχολεία ,Γυμνάσια ,Λύκεια, λαϊκή, μεγάλα σούπερ μάρκετ, ταβέρνες πολλά καταστήματα καφέ μπαρ και Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού.



Η αναγραφόμενη διεύθυνση δεν είναι η πραγματική αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο σημειώστε τον κωδικό του ακινήτου και Επικοινωνήστε άμεσα με τον Υπεύθυνο επικοινωνίας για τη συγκεκριμένη αγγελία: Μπιζιόγλης Γιώργος Τηλ 2316007921. κιν. 6931000151 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ. Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με E-MAIL και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε.

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Anyhome
Anyhome
Μεσιτικό Γραφείο
  • anyhome2013@gmail.com
  • +30 2316 007921
  • +30 6980 000112
  • Κωνσταντινουπόλεως 63, Θεσσαλονίκη, 546 41

Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικες σας ανάγκες.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα