ΠΩΛΕΙΤΑΙ Μεζονέτα 300 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Μεζονέτα 300 τ.μ.

Εχέδωρος, Διαβατά: Πωλείται πλήρως ανακαινισμένη διαμπερής Μεζονέτα 300τ.μ. πολυτελείας, προσόψεως σε 1ο υπερυψωμένο όροφο 3 επιπέδων με ατομική θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 2 σαλόνια, αποθήκη και 2 μπάνια. Είναι κατασκευασμένη το 2010 και διαθέτει θέα ανοιχτωσιά, συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα, εξωτερική θέση στάθμευσης, κλιματισμό, δάπεδα από πλακάκι, τζάκι, σίτες, συναγερμό, ηλιακό θερμοσίφωνα. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:
Υπόγειο 60τμ: Ανεξάρτητος ενιαίος διαμορφωμένος χώρος
1ος όροφος 120τμ: κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία, 1 δωμάτιο, 2 αποθήκες και μπάνιο
2ος όροφος 120τμ: 3 δωμάτια, 1 βεστιάριο, σαλόνι, αποθήκη και μπάνιο
Χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα. Τιμή 350.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #60597

 

Πλήρως ανακαινισμένη με υψηλής αισθητικής υλικά μεζονέτα 1ου και 2ου ορόφου. Είναι διαμπερής με μεγάλες βεράντες με ξύλινες πέργκολες. Ο 1ος όροφος αποτελείται από ευρύχωρο σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία, δωμάτιο, μπάνιο και αποθήκη. Ο 2ος όροφος έχει 3 δωμάτια  (το ένα με βεστιάριο), σαλόνι, μπάνιο και αποθήκη. Υπάρχει η δυνατότητα να ανεξαρτητοποιηθούν οι δύο όροφοι και να γίνουν 2 διαμερίσματα. Διαθέτει ατομική θέρμανση φυσικού αερίου, τζάκι και κλιματισμό, αποθήκες και θέση στάθμευσης. Επίσης ηλιακό θερμοσίφωνα και συναγερμό.

Στο υπόγειο υπάρχει ένας ενιαίος χώρος διαμορφωμένος για οικία. Η είσοδος είναι ανεξάρτητη και με πρόσβαση από σκάλα στο ισόγειο του ακινήτου. 

Βρίσκεται σε κεντρικό σημείο, δίπλα σε αγορά, σχολεία και συγκοινωνία.



Η αναγραφόμενη διεύθυνση δεν είναι η πραγματική αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο σημειώστε τον κωδικό του ακινήτου και Επικοινωνήστε άμεσα με τον Υπεύθυνο επικοινωνίας για τη συγκεκριμένη αγγελία: Μπιζιόγλης Γιώργος Τηλ 2316007921. κιν. 6931000151 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ. Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με E-MAIL και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε.

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Anyhome
Anyhome
Μεσιτικό Γραφείο
  • anyhome2013@gmail.com
  • +30 2316 007921
  • +30 6980 000112
  • Κωνσταντινουπόλεως 63, Θεσσαλονίκη, 546 41

Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικες σας ανάγκες.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα