ΠΩΛΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία 230 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Μονοκατοικία 230 τ.μ.

Θεσσαλονίκη, Χορτιάτης: Πωλείται διαμπερής Μονοκατοικία 230τ.μ. πολυτελείας, προσόψεως 4 επιπέδων με ατομική θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 2 σαλονοκουζίνες και 4 μπάνια. Είναι κατασκευασμένη το 2005 και διαθέτει θέα στο βουνό, σοφίτα, συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα, δάπεδα από πλακάκι, τέντες, σίτες, συναγερμό, καλωδιακή τηλεόραση. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:
Ισόγειο - Σαλοκουζίνα, Μπάνιο 1 υ/δ και τζάκι
1ος - μεγάλη Σαλοκουζίνα, Μπάνιο και τζάκι
2ος - 3 υ/δ και μπάνιο
Σοφίτα - Ενιαίος χώρος και μπάνιο
Το ακίνητο προτείνεται ως επενδυτικό.. Τιμή 219.999€ | Κωδικός Ακινήτου: #34243

Πωλείται διαμπερής μονοκατοικία 205 τ.μ., πολυτελείας & βρίσκεται εντός συγκροτήματος μονοκατοικιών. Πρόσοψης 4 επιπέδων με ατομική θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 5 δωμάτια, 2 σαλονοκουζίνες & 4 μπάνια. Στο ισόγειο βρίσκεται ανεξάρτητο διαμέρισμα, το οποίο αποτελείται από σαλοκουζίνα με τζάκι, 1 υ/δ & μπάνιο. Ο 1ος, ο 2ος & η σοφίτα επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα & διαθέτουν μεγάλη σαλοκουζίνα με τζάκι & 1 μπάνιο στον 1ο, ενώ στον 2ο υπάρχουν 3 υ/δ & 1 ακόμη μπάνιο. Στη σοφίτα υπάρχει ένας μεγάλος ενιαίος χώρος, ο οποίος είναι ημιτελής, καθώς & 1 ακόμη μπάνιο. Είναι κατασκευασμένη το 2005 & διαθέτει συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα, δάπεδα από πλακάκι & σίτες. Εκτός από τον ατομικό λέβητα πετρελαίου & το τζάκι υπάρχουν 2 ξυλόσομπες σαν επιπλέον μέσο θέρμανσης στον 1ο & 2ο με πολύ καλή απόδοση. Επίσης, διαθέτει αυλή στο μπροστά μέρος του κτιρίου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί & ως πάρκινγκ. Διαθέτουμε 69 φωτογραφίες από το ακίνητο. Τηλεφωνήστε μας για να σας στείλουμε στο mail σας το link της αγγελίας για να δείτε όλες τις φωτογραφίες.



Η αναγραφόμενη διεύθυνση δεν είναι η πραγματική αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο σημειώστε τον κωδικό του ακινήτου και Επικοινωνήστε άμεσα με τον Υπεύθυνο επικοινωνίας για τη συγκεκριμένη αγγελία: Χατζηαθανασίου Κώστα Τηλ 2316007921 Εσωτερικό (406) . κιν. 6974528680 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ. Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με E-MAIL και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε.

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Anyhome
Anyhome
Μεσιτικό Γραφείο
  • anyhome2013@gmail.com
  • +30 2316 007921
  • +30 6980 000112
  • Κωνσταντινουπόλεως 63, Θεσσαλονίκη, 546 41

Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικες σας ανάγκες.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα