ΠΩΛΕΙΤΑΙ Γκαρσονιέρα 46 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Γκαρσονιέρα 46 τ.μ.

Θεσσαλονίκη, Κέντρο: Πωλείται ανακαινισμένη διαμπερής Γκαρσονιέρα 46τ.μ. προσόψεως σε ημιυπόγειο με ατομική θέρμανση ρεύματος. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, και μπάνιο. Είναι κατασκευασμένη το 1957, βαμμένη και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα, κλιματισμό, ενεργειακή κλάση Δ, δάπεδα από πλακάκι. Το ακίνητο προτείνεται ως επενδυτικό. Είναι ιδανική για επαγγελματική χρήση με ελάχιστα κοινόχρηστα. Τιμή 42.999€ | Κωδικός Ακινήτου: #38679

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ! Σε πάρα πολύ κεντρικό & ασφαλές σημείο, κοντά στην Τσιμισκή, πιο χαμηλά από την Εγνατία & βρίσκεται σχεδόν απέναντι από τα Πανεπιστήμια Θεσσ/κης. Προσόψεως, ανακαινισμένη ημιυπόγεια γκαρσονιέρα 46 τ.μ. Αποτελείται από μεγάλο σαλόνι με ημιχώρισμα που δημιουργεί 1 ακόμη δωμάτιο (με σωστή διαρρύθμιση), ξεχωριστή κουζίνα με μπαλκονόπορτα προς τον ακάλυπτο & ευρύχωρο χωλ. Έγινε ανακαίνιση το 2021, τοποθετήθηκαν καινούρια ντουλάπια κουζίνας & έγινε πλήρης ανακαίνιση μπάνιου. Αλλάχθηκαν οι πρίζες, μπήκαν σποτάκια σε γυψοσανίδα στην οροφή του χωλ, τοποθετήθηκε καινούρια θωρακισμένη πόρτα & καινούριο κλιματιστικό για ψύξη/θέρμανση. Η κουζίνα έχει μπαλκονόπορτα με πρόσβαση στον πίσω ακάλυπτο. Δεν είναι πολύ σκοτεινό καθώς μπαίνει φως από το μπροστινό μπαλκόνι & την μπαλκονόπορτα της κουζίνας. Διαθέτει κούφωμα αλουμινίου με διπλό τζάμι & πλακάκι στα δάπεδα. Χαμηλά κοινόχρηστα περίπου 5-7€. Νοικιάστηκε 15/10/21 στα 240€ με συμβόλαιο αρχικά για 2 χρόνια. Το στίγμα στο χάρτη δε δείχνει το ακριβές σημείο του ακινήτου. Η υπόδειξη δεν έχει χρέωση. Αποκλειστικά στην Anyhome! Διαθέτουμε 33 φωτογραφίες. Τηλεφωνήστε μας για να σας στείλουμε στο mail σας το link της αγγελίας για να δείτε όλες τις φωτογραφίες. Τηλ.: 6974528680. Κωδικός: 38679.



Η αναγραφόμενη διεύθυνση δεν είναι η πραγματική αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο σημειώστε τον κωδικό του ακινήτου και Επικοινωνήστε άμεσα με τον Υπεύθυνο επικοινωνίας για τη συγκεκριμένη αγγελία: Χατζηαθανασίου Κώστα Τηλ 2316007921 Εσωτερικό (406) . κιν. 6974528680 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ. Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με E-MAIL και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε.

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Anyhome
Anyhome
Μεσιτικό Γραφείο
  • anyhome2013@gmail.com
  • +30 2316 007921
  • +30 6980 000112
  • Κωνσταντινουπόλεως 63, Θεσσαλονίκη, 546 41

Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικες σας ανάγκες.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα