ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Studio 23 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Studio 23 τ.μ.

Θεσσαλονίκη, Λευκός Πύργος: Ενοικιάζεται ανακαινισμένο Studio 23τ.μ. πολυτελείας σε ημιώροφο με ατομική θέρμανση ρεύματος. Αποτελείται από 1 σαλονοκουζίνα και μπάνιο. Είναι πλήρως επιπλωμένο, κατασκευασμένο το 1970 και διαθέτει ωραία θέα, συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα, κλιματισμό, δάπεδα από πλακάκι, νυχτερινό ρεύμα, συναγερμό, καλωδιακή τηλεόραση.Επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 749€ | Κωδικός Ακινήτου: #40088

Πλήρως ανακαινισμένο Studio/Loft 23 τ.μ., τύπου Νέας Υόρκης, πολυτελές, ημιώροφος, ατομική θέρμανση ρεύματος με κλιματιστικό. Πλήρως επιπλωμένο & εξοπλισμένο με ηλεκτρ. συσκευές. Βρίσκεται σε εξαιρετικά προνομιακό & ασφαλές σημείο στο Κέντρο, με άμεση πρόσβαση σε όλες τις περιοχές του Κέντρου. Διαθέτει συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα, κλιματισμό, δάπεδα από πλακάκι & συναγερμό. Επιτρέπονται τα κατοικίδια. Γωνιακός καναπές που γίνεται διπλό κρεβάτι, διπλό κρεβάτι που κατεβαίνει από την οροφή, τραπέζι για φαγητό που επεκτείνεται & έπειτα τοποθετείται στα ντουλάπια της κουζίνας για εξοικονόμηση χώρου & καμπίνα για ντους στο μπάνιο. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται οι λογαριασμοί ρεύματος, νερού, internet & κοινοχρήστων. Κωδικός 40088.



Η αναγραφόμενη διεύθυνση δεν είναι η πραγματική αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο σημειώστε τον κωδικό του ακινήτου και Επικοινωνήστε άμεσα με τον Υπεύθυνο επικοινωνίας για τη συγκεκριμένη αγγελία: Χατζηαθανασίου Κώστα Τηλ 2316007921 Εσωτερικό (406) . κιν. 6974528680 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ. Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με E-MAIL και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε.

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Anyhome
Anyhome
Μεσιτικό Γραφείο
  • anyhome2013@gmail.com
  • +30 2316 007921
  • +30 6980 000112
  • Κωνσταντινουπόλεως 63, Θεσσαλονίκη, 546 41

Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικες σας ανάγκες.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα