ΠΩΛΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία 180 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Μονοκατοικία 180 τ.μ.

Μυγδονία, Μελισσοχώρι: Πωλείται ανακαινισμένη Μονοκατοικία 180τ.μ. σε 160τ.μ. οικόπεδο πολυτελείας, προσόψεως 3 επιπέδων με ατομική θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 σαλονοκουζίνες, Κήπο, αποθήκη, 2 μπάνια και 1 WC. Είναι κατασκευασμένη το 2010, βαμμένη και διαθέτει ωραία θέα, σοφίτα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα, εξωτερική θέση στάθμευσης, ενεργειακή κλάση Γ, δάπεδα από πλακάκι, τζάκι. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:
αυτόνομο ισόγειο: σαλονοκουζίνα, μπάνιο
2ο επίπεδο: σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο
3ο επίπεδο: 3 δωμάτια, μπάνιο
Το ακίνητο προτείνεται ως επενδυτικό. Χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα. Τιμή 160.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #51801

Πωλείται νεόδμητη πολυτελούς κατασκευής τριώροφη και ανεξάρτητη μεζονέτα στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης έτους κατασκευής 2010.Το οίκημα διαθέτει:- 3 υπνοδωμάτια- 3 μπάνια και 3 WC- Χώρους για 2 σαλόνια- Ατομική Θέρμανση (Πετρελαίου)- Ατομική Θέση Στάθμευσης- Τζάκι- Θερμομονωτικά Κουφώματα Αλουμινίου- Ευρύχωρα Μπαλκόνια- Μεγάλη Κουζίνα- Πόρτες Ασφαλείας- Χώρο για μικρό ΚήποΗ πρόσβαση είναι εύκολη μέσω του Δήμου Ωραιοκάστρου και απέχει μόλις 17 χιλιόμετρα (25λεπτά) από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ενώ μέσω μίας ευχάριστης διαδρομής μόλις 10 λεπτών βρίσκεται κανείς στο κέντρο του Δήμου Ωραιοκάστρου.Ιδανικό για οικογένειες αλλά και για όσους εκτιμούν την ηρεμία που προσφέρει η φύση μακριά από το συνωστισμό και την ένταση της πόλης.Σε ακτίνα 5λεπτών από το οίκημα μέσω ΙΧ θα βρει κανείς σουπερμάρκετ, εκκλησία, δημοτικό σχολείο, πρατήριο καυσίμων, φαρμακείο καθώς και την υπέροχη πλατεία του Μελισσοχωρίου.



Η αναγραφόμενη διεύθυνση δεν είναι η πραγματική αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο σημειώστε τον κωδικό του ακινήτου και Επικοινωνήστε άμεσα με τον Υπεύθυνο επικοινωνίας για τη συγκεκριμένη αγγελία: Μπιζιόγλης Γιώργος Τηλ 2316007921. κιν. 6931000151 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ. Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με E-MAIL και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε.

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Anyhome
Anyhome
Μεσιτικό Γραφείο
  • anyhome2013@gmail.com
  • +30 2316 007921
  • +30 6980 000112
  • Κωνσταντινουπόλεως 63, Θεσσαλονίκη, 546 41

Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικες σας ανάγκες.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα