ΠΩΛΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία 345 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Μονοκατοικία 345 τ.μ.

Θέρμη, Νέα Ραιδεστός: Πωλείται ανακαινισμένη Μονοκατοικία 345τ.μ. πολυτελείας, προσόψεως 3 επιπέδων με ατομική θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 1 σαλονοκουζίνα, αποθήκη και μπάνιο. Είναι κατασκευασμένη το 1984 και διαθέτει ωραία θέα, δάπεδα από μάρμαρο, τζάκι. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:
Υπόγειο 125τμ
Ισόγειο 97τμ
Όροφος 120τμ
. Τιμή 350.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #52979

Πωλείται Κτίριο προσόψεως στον κεντρικό δρόμο της Νέας Ραιδεστού (Πολυτεχνείου) συνολικής επιφάνειας 342 τ.μ. Αποτελείται από Ισόγειο Κατάστημα 97 τ.μ. το οποίο διαθέτει ένα ενιαίο χώρο με μαρμάρινο δάπεδο και 2wc. Διαθέτει επιπλέον αξιοποιήσιμο χώρο μπροστά από το κατάστημα, όπως και στόρια για επιπλέον προστασία. Ιδανικό για Ιατρικό-Διαγνωστικό κέντρο, μικροβιολογικό εργαστήριο, φαρμακείο, επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, εστίασης, φούρνο, ζαχαροπλαστείο, σούπερ-μάρκετ κ.α.
Ο υπερυψωμένος 1ος όροφος αποτελείται από ένα αρχοντικό Οροφοδιαμέρισμα 120 τ.μ. αποτελούμενο από 2 μεγάλα δωμάτια με ξύλινα δάπεδα (υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας 3ου δωματίου), διαθέτει πολύ μεγάλη σαλοκουζίνα με μαρμάρινο δάπεδο και πετρόχτιστο χειροποίητο τζάκι και 1 μπάνιο. Διαθέτει ξύλινα κουφώματα με διπλά τζάμια τα οποία διακρίνονται τόσο για την αισθητική τους όσο και για τις μονωτικές τους ιδιότητες, παρέχοντας επιπλέον και ηχομόνωση. Έχει επίσης μεγάλα μπαλκόνια, καταπληκτική θέα, πέργκολα καθώς και κεραμοσκεπή. Ο προσανατολισμός του είναι νοτιοδυτικός και αξίζει να σημειωθεί ότι κατασκευαστικά έχουν χρησιμοποιηθεί ποιοτικά υλικά σε όλο το κτίριο όπως μάρμαρο, ξύλο πέτρα κ.α. Επίσης το κτίριο διαθέτει υπόγειο 125 τ.μ.



Η αναγραφόμενη διεύθυνση δεν είναι η πραγματική αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο σημειώστε τον κωδικό του ακινήτου και Επικοινωνήστε άμεσα με τον Υπεύθυνο επικοινωνίας για τη συγκεκριμένη αγγελία: Μπιζιόγλης Γιώργος Τηλ 2316007921. κιν. 6931000151 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ. Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με E-MAIL και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε.

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Anyhome
Anyhome
Μεσιτικό Γραφείο
  • anyhome2013@gmail.com
  • +30 2316 007921
  • +30 6980 000112
  • Κωνσταντινουπόλεως 63, Θεσσαλονίκη, 546 41

Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικες σας ανάγκες.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα