Ενοικιάζεται γωνιακό οροφοδιαμέρισμα 68 τ.μ. στον 4ο όροφο με ασανσέρ. Το..." />

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Γκαρσονιέρα 68 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Γκαρσονιέρα 68 τ.μ.

Θεσσαλονίκη, Ροτόντα: Ενοικιάζεται πλήρως ανακαινισμένη Γκαρσονιέρα 68τ.μ. στον 4ο όροφο με ασανσέρ με ατομική θέρμανση φυσικού αερίου. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, 1 σαλονοκουζίνα και μπάνιο. Είναι επιπλωμένη, με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένη το 1990 και διαθέτει συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα, κλιματισμό, , σίτες, καλωδιακή τηλεόραση.. Τιμή 779€ | Κωδικός Ακινήτου: #58619

Ενοικιάζεται γωνιακό οροφοδιαμέρισμα 68 τ.μ. στον 4ο όροφο με ασανσέρ. Το εσωτερικό εμβαδόν είναι 50 τ.μ. και περιλαμβάνει σαλοκουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Κατασκευάστηκε το 1990 και ανακαινίστηκε ριζικά τον Οκτώβριο του 2023 με εξαιρετικής ποιότητας, μοντέρνα υλικά. Διαθέτει μία πεντάφυλλη ντουλάπα, σίτες, κλιματιστικό, κεραμική εστία, φούρνο, πλυντήριο ρούχων, θωρακισμένη πόρτα, κουφώματα διπλής υάλωσης με θερμοδιακοπή, φωτιστικά LED, κουρτίνες, σκαμπό κουζίνας και αποθηκευτικούς χώρους (πατάρι, εξωτερική ντουλάπα). Θερμαίνεται με φυσικό αέριο ατομικής χρήσης. Έχει μπαλκόνι 15 τ.μ. με καινούργιες τέντες. Μηνιαία κοινόχρηστα €35. Διαθέτουμε 23 φωτογραφίες. Τηλεφωνήστε μας για να σας στείλουμε στο mail σας το link της αγγελίας για να δείτε όλες τις φωτογραφίες. Μεσιτική αμοιβή 1 ενοίκιο +ΦΠΑ.   

Κωδικός Ακινήτου:58619 



Η αναγραφόμενη διεύθυνση δεν είναι η πραγματική αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο σημειώστε τον κωδικό του ακινήτου και Επικοινωνήστε άμεσα με τον Υπεύθυνο επικοινωνίας για τη συγκεκριμένη αγγελία: Χατζηαθανασίου Κώστα Τηλ 2316007921. κιν. 6974528680 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ. Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με E-MAIL και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε. Η Anyhome σε συνεργασία με μεγάλη τράπεζα σας δίνει την δυνατότητα έκδοσης στεγαστικού δανείου. Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιολογητικά καλέστε μας να κανονίσουμε ραντεβού.

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Anyhome
Anyhome
Μεσιτικό Γραφείο
  • anyhome2013@gmail.com
  • +30 2316 007921
  • +30 6980 000112
  • Κωνσταντινουπόλεως 63, Θεσσαλονίκη, 546 41

Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικες σας ανάγκες.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα