ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Διαμέρισμα 87 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Διαμέρισμα 87 τ.μ.

Θεσσαλονίκη, Νεάπολη: Ενοικιάζεται νεόδμητο διαμπερές Διαμέρισμα 87τ.μ. πολυτελείας, προσόψεως στον 2ο όροφο με ασανσέρ με ατομική θέρμανση φυσικού αερίου. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 σαλονοκουζίνα, εξωτερική αποθήκη και μπάνιο. Είναι κατασκευασμένο το 2024, βαμμένο και διαθέτει συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα, εσωτερική θέση στάθμευσης, ενεργειακή κλάση A, δάπεδα από πλακάκι, καλωδιακή τηλεόραση, ηλιακό θερμοσίφωνα.. Τιμή 549€ | Κωδικός Ακινήτου: #61456

Μόλις ολοκληρώθηκε το 2024 & δεν έχει κατοικηθεί ακόμη το σπίτι (άλλα διαμερίσματα στην οικοδομή έχουν κατοικηθεί). 87 τ.μ. μικτά & 54,17 τ.μ. καθαρά, στον 2ο όροφο με ευρύχωρο ασανσέρ. Αποτελείται από 2 δωμάτια (1 προς τα μπροστά & 1 προς τα πίσω), σαλοκουζίνα, μπάνιο με παράθυρο, αποθήκη περίπου 6-7 τ.μ. στο υπόγειο & θέση parking στην πυλωτή. Διαθέτει μοντέρνα μαύρα συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, ατομική θέρμανση φυσικού αερίου, δάπεδα με μοντέρνο πλακάκι σε όψη μαρμάρου, θωρακισμένη πόρτα, ηλιακό θερμοσίφωνα διπλής ενέργειας (λειτουργεί και με τον ήλιο και με το ρεύμα χειροκίνητα αν χρειαστεί) & οπτική ίνα (fiber) στην οικοδομή. Υπάρχει προεγκατάσταση με καλωδιώσεις για τοποθέτηση συναγερμού & κλιματιστικού (αν ζητηθεί να τοποθετηθεί το κλιματιστικό από ιδιοκτήτη, η τιμή του ενοικίου θα είναι +20€). Υπάρχουν 2 μπαλκόνια (1 μεγάλο εμπρός & 1 μικρότερο πίσω). Πλυντήριο ρούχων μπορεί να τοποθετηθεί είτε μέσα στο μπάνιο, είτε στο πίσω μπαλκόνι, καθώς υπάρχουν αναμονές. Παραδίδεται χωρίς έπιπλα & ηλεκτρικές συσκευές. Σε δημόσιους υπαλλήλους & σε επαγγέλματα με σίγουρο μισθό, μπορεί να γίνει περίπου 50€ καλύτερη τιμή στο ενοίκιο. Δε γίνονται δεκτά τα κατοικίδια. Αποκλειστικά στην Anyhome! Η μεσιτική αμοιβή μόνο για το συγκεκριμένο ακίνητο ορίζεται σε 1 ενοίκιο. Το στίγμα στο χάρτη δε δείχνει το ακριβές σημείο του ακινήτου. Η υποδειξη δεν έχει χρέωση. Εύκολες οι υποδείξεις καθώς διαθέτουμε κλειδιά. Τηλ.: 6974528680. Κωδικός: 61456.



Η αναγραφόμενη διεύθυνση δεν είναι η πραγματική αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο σημειώστε τον κωδικό του ακινήτου και Επικοινωνήστε άμεσα με τον Υπεύθυνο επικοινωνίας για τη συγκεκριμένη αγγελία: Χατζηαθανασίου Κώστα Τηλ 2316007921. κιν. 6974528680 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ. Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με E-MAIL και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε. Η Anyhome σε συνεργασία με μεγάλη τράπεζα σας δίνει την δυνατότητα έκδοσης στεγαστικού δανείου. Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιολογητικά καλέστε μας να κανονίσουμε ραντεβού.

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Anyhome
Anyhome
Μεσιτικό Γραφείο
  • anyhome2013@gmail.com
  • +30 2316 007921
  • +30 6980 000112
  • Κωνσταντινουπόλεως 63, Θεσσαλονίκη, 546 41

Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικες σας ανάγκες.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα