ΠΩΛΕΙΤΑΙ Κατάστημα 220 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Κατάστημα 220 τ.μ.

Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά: Πωλείται ανακαινισμένο Κατάστημα 220τ.μ. με πρόσοψη 4,5 μέτραμ. σε ισόγειο 2 επιπέδων με κεντρική θέρμανση. Αποτελείται από 4 χώρους, εσωτερική αποθήκη και 1 WC. Είναι κατασκευασμένο το 1988, ιδανικό για υγειονομική χρήση και διαθέτει συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, δάπεδα από μάρμαρο. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:
1ο επίπεδο 110 τ.μ
2ο επίπεδο 110 τ.μ.
. Τιμή 255.799€ | Κωδικός Ακινήτου: #61916

Πωλείται ανακαινισμένο κατάστημα κύριας χρήσης 110 τ.μ. καθαρά & πατάρι 110 τ.μ βοηθητικής χρήσης καθαρά σε πολύ κεντρικό & πολυσύχναστο σημείο. Διαθέτει WC με προθάλαμο. Είναι κατασκευασμένο το 1988 & διαθέτει πρόσοψη όλο τζαμαρία & συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια & δάπεδα από ποιοτικό μάρμαρο. Στο μπροστινό μέρος στο ισόγειο έχει μήκος πρόσοψης 4,5 μέτρα και έχει τζαμαρία φυσούνα ανοιγόμενη μήκους 4 μέτρων. Είναι χωρισμένο σε 2 χώρους των 60 τ.μ & 50 τ.μ με γυψοσανίδα ,αλλά είναι ενιαίο & το ισόγειο & το πατάρι. Η γυψοσανίδα μπορεί να πέσει και να είναι ένας ενιαίος χώρος  ή επίσης θα μπορούσε να χωριστεί και σε 2 ανεξάρτητα μαγαζιά καθώς είναι διαμπερές και έχει είσοδο μπροστά & πίσω. Από το πίσω μέρος έχει θέα θάλασσα. Πωλείται ολόκληρο τα 110 τ.μ. μαζί με τα 110 τ.μ μέτρα του παταριού. Δεν μπορεί να πωληθεί χωριστά. Διαθέτει τριφασικό ρεύμα. Έχει σιδερένια ρολά ασφαλείας μόνο στο πίσω μέρος του καταστήματος. Έχει 5 τ.μ προκήπιο στο μπροστά μέρος όπως και επίσης το ίδιο στο πίσω μέρος(μπορεί να βγάλει άδεια για τραπεζοκαθίσματα και για τα 2 προκήπια) ,διότι είναι δικός του ιδιωτικός χώρος . Διαθέτει ψευδοροφή. Από το δάπεδο έως το πατάρι είναι ύψος 5,5 μέτρα  & άλλα 2-2,20 το πατάρι. Είναι εξαιρετικά ψηλοτάβανο.  Το πατάρι μπορεί να κατέβει καθώς είναι σε σιδερένια  κατασκευή αντοχής πολλών τόνων & να χρησιμοποιηθεί και αλλού ή να χρησιμοποιηθεί για βάση σε διακοσμητικά ή φώτα ή αεραγωγούς  . Η οικοδομή διαθέτει κεντρική θέρμανση. Στην παρούσα φάση το κατάστημα είναι αποσυνδεμένο αλλά ανά πάσα στιγμή ξανασυνδέεται. Το 2021 έγινε ανακαίνιση του μπροστινού  μέρους του καταστήματος. Παλαιότερα ήταν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αλλά δεν είχε φουγάρο. Μπορεί να ξαναλειτουργήσει ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς είχε άδεια πρωτύτερα (η οικοδομή δεν έχει καταστατικό), αλλά μπορεί να μπει και φουγάρο ή φίλτρο άνθρακα για κατάστημα που απαιτείται. Διαθέτουμε λίγες φωτογραφίες, διότι υπάρχουν πράγματα μέσα ,αλλά θα αφαιρεθούν και θα παραδοθεί άδειο. Διαθέτουμε κάτοψη(προτελευταία φωτογραφία). Το στίγμα στο χάρτη δε δείχνει το ακριβές σημείο του ακινήτου. Η υπόδειξη δεν έχει χρέωση. Τηλ.: 6974528680. Κωδικός: 61916.



Η αναγραφόμενη διεύθυνση δεν είναι η πραγματική αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο σημειώστε τον κωδικό του ακινήτου και Επικοινωνήστε άμεσα με τον Υπεύθυνο επικοινωνίας για τη συγκεκριμένη αγγελία: Χατζηαθανασίου Κώστα Τηλ 2316007921 Εσωτερικό (406) . κιν. 6974528680 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ. Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με E-MAIL και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε.

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Anyhome
Anyhome
Μεσιτικό Γραφείο
  • anyhome2013@gmail.com
  • +30 2316 007921
  • +30 6980 000112
  • Κωνσταντινουπόλεως 63, Θεσσαλονίκη, 546 41

Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικες σας ανάγκες.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα