ΠΩΛΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία 135 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Μονοκατοικία 135 τ.μ.

Θεσσαλονίκη, Ωραιόκαστρο: Πωλείται διαμπερής γωνιακή Μονοκατοικία 135τ.μ. πολυτελείας, προσόψεως 3 επιπέδων με ατομική θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 1 σαλονοκουζίνα, Κήπο, αποθήκη, 2 μπάνια και 1 WC. Είναι με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένη το 2009 και διαθέτει ωραία θέα, συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα, 3 εξωτερικές θέσεις στάθμευσης, δάπεδα από πλακάκι, σίτες. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:
Ισόγειο σαλοκουζινα, wc , και 1 αποθήκη
1ος ορ. 2 υ/δ, μπάνιο, laundry room
2ος. ορ. 1 υ/δ, μπάνιο, βεράντα 35τμ
. Τιμή 390.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #63409

 

Πωλείται Μονοκατοικία στο Ωραιόκαστρο. Κατασκευης 2009-2010. Κατοικήθηκε για πρώτη φορα το 2016.Το ισόγειο αποτελείται από μία σαλοκουζινα, 1 wc , και 1 μικρή αποθήκη. Στον 1ο όροφο βρισκονται 2 μεγάλα υπνοδωμάτια (με εντοιχιζομενες ντουλαπες), 1 μπάνιο, και ένα laundry room.Και στον 2ο όροφο υπάρχει 1 υπνοδωμάτιο ,1 μπάνιο, όπως και μια μεγάλη βεράντα (35 τ.μ.)που μπορεί άμεσα και εύκολα να γίνει εκμετάλλευσιμος κλειστος χώρος. Υπάρχει και μια αποθήκη (εξωτερικά του σπιτιου) στην οποία βρίσκεται η αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου με τις δεξαμενές, καθως και ενας κλειστος προθαλαμος πριν την εισοδο στο σπιτι.Το ακίνητο αγοράστηκε στο στάδιο των τούβλων, οπότε μετά ανέλαβαν όλες τις κατασκευαστικες εργασίες ιδιωτικά συνεργεία, τα οποία φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με τα εργολαβίκα, είτε αφορά εργασία είτε αφορά υλικά κατασκευής και συναρμολογησης. Μερικά από τα χαρακτηριστικά του ακινητου: επιπλέον μόνωση κατά την κατασκευη, γερμανικά κουφώματα Kommerling επταθαλαμικα με διπλα ενεργειακά τζαμια,δίπλα χερούλια με καστανιες σε όλα τα κουφώματα, ηλεκτρικά στόρια σε όλα τα κουφώματα, σίτες παντού, έτοιμη εγκατάσταση για ενεργειακό τζάκι καθώς και έτοιμοι αεραγωγοί στον πάνω όροφο ώστε να υπάρχει αυτόνομη θέρμανση μέσω τζαμιού, μοντέρνα κουζίνα με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές μάρκας Miele,μοντέρνα μπάνια και δάπεδα με υλικά κατασκευής Α ποιότητας, εντοιχιζομενα καζανάκια και στα μπάνια αλλά και στο wc, όλοι οι διακόπτες και οι πρυζες μάρκας Legrand, σώματα καλοριφερ μάρκας Buderus, εσωτερικές πόρτες με κασες αλουμινίου βαμμενες στο χρώμα της πόρτας,σπατουλαριστα ολοι οι χωροι και τα δωματια, φωτα ασφαλειας σε καθε οροφο,αυτονομη θερμανση σε καθε οροφο με ξεχωριστο θερμοστατη,θωρακισμένη πορτα 3πλης θωράκισης με 20 κλειδώματα,μαρμάρινη εσωτερική σκάλα με κάγκελο αλουμινίου,κ.α.



Η αναγραφόμενη διεύθυνση δεν είναι η πραγματική αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο σημειώστε τον κωδικό του ακινήτου και Επικοινωνήστε άμεσα με τον Υπεύθυνο επικοινωνίας για τη συγκεκριμένη αγγελία: Μπιζιόγλης Γιώργος Τηλ 2316007921. κιν. 6931000151 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ. Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με E-MAIL και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε.

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Anyhome
Anyhome
Μεσιτικό Γραφείο
  • anyhome2013@gmail.com
  • +30 2316 007921
  • +30 6980 000112
  • Κωνσταντινουπόλεως 63, Θεσσαλονίκη, 546 41

Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικες σας ανάγκες.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα